Da se ne zboravi – Hrvatska

Nedelja, 10. Maj 2015. Sa 2 komentara
6 Komentara
Napišite komentar
 1. srbo piše:

  karl,da ti nešta objasnim.mnogo su te lagali,pa bi bilo dobro da pročitaš memoare kneza pavla,on nije bio ni ni veliki srbin ni veliki političar.čak se nije ni bavio politikom,već po službenoj dužnosti.tako se mnogo družio sa vlatkom mačekom,prvenstveno hrvatom a pametnim političarem koji je podržavao kneza pavla,i sve činio kao i on da ne dodje do rata.taj rat je jedino bagri odgovarao,kao u ostalom i danas.medjutim odgovarao je titu i paveliću i njinim ustašama.srbi ni pre ni bilo kada nisu imali koncentracione logore a hrvati jesu osim malog broja hrvata koji nisu podržavali ustaše.u tim ustaškim logorima su na zverski način umorene ko zna koliko srba ,muškaraca žena i dece.nisu srbi zvali hrvate da dodju kod kralja da traže da se ujedine sa srbijom i crnom gorom i slovenijom,već vaši predvodnici su došli kod pobednika sa solunskog fronta.za to imaš internet ako ti mnoge knjige nisu dostupne,pa pročitaj kakve su zločine počinile hrvatske ustaše.ovo ovde je samo mikronski prikaz kako izgledaju žrtve vaših zločinaca.to su oni koji su čuli od svojih zločinaca kako su srbi krivi za to što su ih oni mučili i masovno ubijali.krivi su im bili nemoćne žene mala deca.da ponovim,srbi nikada nisu imali konc logore i zločince,osim titove udbe koja je organizovala svoje zločince tipa arkana i drugih.ne zaboravi i to ćeš naći da pročitaš da su mile budak i moša pijade potpisali sporazum o zajedničkom delovanju ustaša i komunista na rušenju kraljevine jugoslavije svim sredstvima.na žalost nad srbima su vršili zočine i tito i pavelić,obojica hrvati.

 2. Karl piše:

  Eto par žrtava Srba i 25 000 hrvata… čisti nesrazmjer, srbi su ti koji su prvi napali Hrvatsku, Sloveniju i BiH, a nijedan vojak tih zemalja nije stupio na srpsko tlo s ciljem koji je imala “Velika” Srbija… Sramota istočna i zaostala!

  • Gordana piše:

   Pa kad ste kod sramote, najpre naučite da govorite istinu, pa da se stidite a zatim da se kajete.
   Dopalo mi se što ste Srbi napisali velikim slovom a hrvati malim,jer to je , vidite, suština i u obeležju dva naroda.

  • Vlada Cokolada piše:

   Jeste, i moja macka jede vunu a sere dzempere. Tih 25 hiljada “hrvatskih zrtava” mora da ukljucuje i blajburske koljace, jer bez njih ne bi bilo ni blizu. Prosta istina je da nije bilo “srpskih” vojnika, nego vojnika JNA, jedine legitimne vojske tada jedine legitimne drzava, SFRJ, i da su oni ti koji su bili napadnuti od strane slovenackih, hrvatskih i muslimanskih – po svim medjunarodnim zakonima – terorista. Jedino je nametnuto i nelegalno priznanje tri republike od strane zapada potom dalo legalnost – makar samo na papiru – teroristima.

   Stvarno steta sto ovo nije hrvacanski domoljubni forum, pa da mozete da se proseravate svojom verzijom “istorije”, pakujuci svoje fekalije u srebrnu foliju i pretvarajuci se da je cokolada. Ovde vas uvek neko podseti na to sta vam je u ustims…

   Poklon svim nevinim zrtvama hrvatskih neofasista.

  • Lune piše:

   Hm,hmm..ti, tvoji “vojaci”, nisu imali potrebe, da stite drzavnu YU granicu, Srbija je nije uzurpirala kao Slovenija..na “tlo” je stupila JNA, ovlascena i po naredjenju predsednika SIV, Ante Markovica, koji je mnogo daleko “ko limun zut” od Velike Srbije.

 3. Душко, Западни Сремац piše:

  ТО СУ УРАДИЛА “НАША БРАЋА”,ПО “КРИШЋАНСКОЈ КАТОЛИЧКОЈ ЦРКВИ”,ГОСПОДИНЕ ИРИНЕЈУ; АКО ДО САД НИСТЕ ЗНАЛИ, ИЛИ ОДБИЈАЛИ ДА ПРИХВАТИТЕ ?

Ostavite komentar

Poštovani, molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija „Korena“ zadržava pravo da skrati ili ne objavi komentare anonimnih čitalaca, koji sadrže direktne pretnje, neosnovane optužbe, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Arhiva